طرز تهیه لقمه کباب با بادمجان
لقمه کباب با بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فضای باز است. برای تهیه این غذا به موارد زیر نیاز دارید:
مواد لازم:
– گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
– بادمجان ۲ عدد متوسط
– پیاز ۱ عدد متوسط
– سیر ۲ حبه
– نمک و فلفل به میزان لازم
– زردچوبه به میزان لازم
– روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا بادمجانها را بشویید و سپس به شکل رندهای خرد کنید. سپس نمک بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا آب بدهند.
2. پیاز و سیر را خرد کرده و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
3. حالا به دو روش میتوانید ادامه دهید:
– روش اول: بادمجانها را به شکل دایرهای کوچک خرد کنید و روی آنها گوشت را قرار دهید. سپس با دستهای مرطوب لقمه کباب را شکل دهید.
– روش دوم: گوشت را به شکل استیکهای بلند شکل دهید و روی بادمجانها قرار دهید. سپس با دستهای مرطوب لقمه کباب را شکل دهید.
4. روغن را در تابهای داغ کنید و لقمه کبابها را روی آن بگذارید. هر دو طرف لقمه کباب را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
5. لقمه کباب با بادمجان آماده است. میتوانید با نان لواش و سالاد سرو کنید.
توصیه میشود قبل از سرو، لقمه کباب با بادمجان را با یک عدد لیمو تازه و یا آبلیمو تزئین کنید. همچنین میتوانید از یک سس ساده مانند سس چیلی برای سرو این غذا استفاده کنید.