مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران
مجله اینترنتی جهانتاب
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
رپورتاژ آگهی
تبلیغات بنری
بک لینک
مجله اینترنتی جهانتاب
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران

طرز تهیه عدس پلو مغان

تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران

طرز تهیه عدس پلو مغان

عدس پلو یکی از غذاهای محبوب در ایران است که در بسیاری از مناطق این کشور تهیه می‌شود. یکی از نسخه‌های محبوب این غذا، عدس پلو مغان است که در شمال غربی ایران، به خصوص در استان آذربایجان غربی، رایج است. در ادامه، طرز تهیه عدس پلو مغان را شرح می‌دهیم:

مواد لازم:
– برنج: ۳ پیمانه
– عدس: ۱ پیمانه
– گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
– پیاز: ۲ عدد متوسط
– روغن مایع: به میزان لازم
– زعفران: یک قاشق چایخوری
– نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:
1. ابتدا برنج را با آب سرد شسته و به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیسانده و سپس آن را از آب خارج کرده و روی ظرفی قرار دهید.
2. عدس را نیز با آب شسته و در حدود ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا کمی نرم شود.
3. پیاز را خلالی کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
4. به مواد تفت داده شده نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و هم بزنید.
5. عدس را از آب خارج کرده و به مواد تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید.
6. برنج را به آب جوش بیاندازید و بعد از ۵ دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و آب آن را خالی کنید.
7. برای تهیه طبقات، در قابلمه یک لایه برنج، یک لایه مواد تفت داده شده و یک لایه عدس قرار دهید و همین کار را تا پایان مواد تکرار کنید. در پایان، زعفران را در یک قاشق آب جوش حل کرده و روی برنج بریزید.
8. قابلمه را با درب محکم کرده و روی حرارت قرار دهید تا برنج و مواد داخل آن پخته شوند. حدود ۴۵ دقیقه بعد، عدس پلو مغان شما آماده است.

عدس پلو مغان را می‌توان با ماست یا شوربای سبزیجات سرو کرد. همچنین، می‌توانید از گوشت قرمز به جای گوشت چرخ کرده استفاده کنید.

مرتبط نوشته ها

قوانین-حرکت-نیوتن
آموزش و یادگیری

قوانین حرکت نیوتن

شناخت-حرکت-در-فیزیک
آموزش و یادگیری

شناخت حرکت در فیزیک

سرعت-سوق-در-فیزیک
آموزش و یادگیری

سرعت سوق در فیزیک

خازن-با-دی-الکتریک
آموزش و یادگیری

خازن با دی الکتریک

میدان-مغناطیسی
آموزش و یادگیری

میدان مغناطیسی

نوشته‌ی بعدی
طرز-تهیه-نان-تست

طرز تهیه نان تست

طرز-تهیه-پیش-غذای-عربی

طرز تهیه پیش غذای عربی

طرز-تهیه-ساندویچ-کتلت

طرز تهیه ساندویچ کتلت

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

jahantab

سئو و بهینه سازی سایت : آقای سئو

کلیه حقوق مجله اینترنتی جهانتاب متعلق به دیجیتال هلدینگ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • ورزش و تناسب اندام
    • گردشگری و کمپینگ
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
  • رپورتاژ آگهی
  • تبلیغات بنری
  • خرید بک لینک
  • قوانین و مقررات

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دیجیتال هلدینگ است.