طرز تهیه دنده پلو
دنده پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که با استفاده از گوشت گوسفند و برنج تهیه میشود. در زیر طرز تهیه دنده پلو را برای شما شرح میدهیم:
مواد لازم:
– گوشت گوسفند (دنده) ۵۰۰ گرم
– برنج ۳ پیمانه
– پیاز ۲ عدد
– روغن مایع ۱/۲ پیمانه
– زعفران ۱/۲ قاشق چایخوری
– نمک و فلفل به میزان لازم
– آب ۵ پیمانه
طرز تهیه:
1. ابتدا گوشت دنده را با آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا کمی نرم شود.
2. پیاز را خلال کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
3. گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
4. نمک و فلفل را به میزان لازم به گوشت اضافه کرده و آبی که گوشت را در آن پختهاید را به آن اضافه کنید.
5. گوشت را به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزید تا کاملاً نرم شود.
6. برنج را با آب و نمک به میزان لازم بپزید.
7. زعفران را با ۲ قاشق آب گرم حل کرده و به برنج اضافه کنید.
8. برنج را با گوشت مخلوط کرده و روی حرارت کم به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا بوی خوبی بگیرد.
9. دنده پلو را با خلال کردن زعفران روی آن تزئین کنید و سرو کنید.
دنده پلو آماده سرو است. این غذا را میتوان با ماست و ترشی جات سرو کرد. لذت بردن از این غذا را به شما توصیه میکنیم.